Zoek op trefwoord(en): (agrarisch, bouw etc.) :
Selecteer een provincie:
Selecteer een functiegroep:

OVER ONZE ONDERNEMING:

1 Job Match is een uitzendorganisatie o.a. gespecialiseerd in het leveren van gescreend personeel uit de nieuwe EU-landen zoals bijvoorbeeld Polen.

Tevens bieden wij ook Nederlands personeel aan.

We zijn gespecialiseerd in een groot aantal sectoren zoals o.a.:

Agricultuur, Bouwnijverheid, Callcenter, Logistiek, Productie, Schoonmaak & Techniek

1 Job Match beschikt over een groot professioneel netwerk in de nieuwe EU-landen waardoor er snel kan worden geschakeld wanneer een opdrachtgever zijn behoeften aan ons kenbaar maakt, zodat er een goede match tot stand kan worden gebracht.

1 Job Match bemiddelt zowel voor korte als langdurige projecten

1 Job Match zal haar missie als volgt willen omschrijven:

"1 Job Match is een partner waar het gaat om het voorzien van haar opdrachtgevers in tijdelijke en langdurige arbeidskrachten voor verschillende sectoren binnen Nederland. 1 Job Match biedt hierbij professionele oplossingen op maat aan waarbij desgewenst meer wordt geboden dan enkel het leveren van mankracht ".

Wij willen investeren in een goede relatie met onze opdrachtgevers en onze werknemers. De contacten met de werknemers die voor 1 Job Match gewerkt hebben worden altijd warm gehouden. Respect voor onze werknemers en vertrouwen hebben in elkaar zijn voor ons van doorslaggevend belang. Dit geldt eveneens voor de vertrouwensband met onze opdrachtgevers.

Wilt u af van uw capaciteitsproblemen en wenst u personeel met een bovengemiddelde dosis ouderwetse werklust?

Dan is 1 Job Match de juiste partner voor u!

1 Job Match werkt met arbeidskrachten uit de nieuwe EU-lidstaten zoals o.a. Polen en daarnaast natuurlijk ook met Nederlandse krachten.Medewerkers uit de nieuwe EU-landen worden door 1 Job Match gehuisvest. Er wordt gezorgd voor prima huisvesting zodat de medewerkers zich na werktijd goed kunnen ontspannen. Dit zorgt ervoor dat ze iedere dag weer fris op het werk verschijnen.

Tevens wordt er gezorgd voor vervoer voor woon- werkverkeer. 1 Job Match beschikt over auto`s die aan haar werknemers ter beschikking worden gesteld.

Kort gezegd regelt 1 Job Match alles van A tot Z voor haar werknemers en opdrachtgevers:

-Transport tussen Polen en Nederland en visa versa

-Opvang bij aankomst in Nederland en introductie bij werkgever

-Aanvraag benodigde vergunningen en sofinummers

-Comfortabele verblijfslocatie voor werknemers

-Vertalingen Nederlands-Pools en Pools-Nederlands

-Begeleiding bij de opstartfase

-Salarissen naar de Nederlandse maatstaven

-Het vervoer wat betreft woon/werk verkeer

Wij staan altijd klaar voor onze opdrachtgevers en tussendoor zal er regelmatig overleg plaatsvinden tussen 1 Job Match en haar opdrachtgevers over de voortgang van de werkzaamheden.

Veel voorkomende vragen van werkgevers:

Waarom zou ik met Poolse krachten werken?

Nederlandse krachten zijn voor bepaalde sectoren vaak moeilijk te vinden. De Poolse krachten van 1 Job Match hebben nog een echte werkmentaliteit.

Ze komen naar Nederland om geld te verdienen om hun familie in Polen te onderhouden. Onze krachten zijn zeer flexibel en schromen er niet voor om over te werken wanneer dat nodig is.

Het ziekteverzuim is onder Poolse krachten relatief laag t.o.v. Nederlandse krachten.

Als men kijkt naar de prijs/kwaliteit verhouding bij 1 Job Match dan is het zonder meer een feit dat wij streven naar hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Poolse krachten bieden ook vaak uitkomst voor bedrijven in sectoren die te kampen hebben met seizoensgebonden pieken waarvoor moeilijk aan tijdelijk personeel te komen is.

1 Job Match acht het vanzelfsprekend dat er strikt volgens alle wettelijke voorschriften wordt gewerkt en zal hier in geen geval van afwijken!

Copyright 2016 OneJobMatch ( KvK: 57630453 )
Algemene voorwaarden | Privacy Policy